Nu borjar EM & vi har det bara bra

Det har inte fungerat att blogga pa ett par dagar, sa har kommer lite uppdateringar.
Igar var det ju nationaldagen, ja jagsag firandet pa Skansen i natt kl 01.00 pa tv:n pa rummet.:) Vi spenderade kvallen pa en bar och spelade chikago. Efter att vi varit pa oljemassage, fotscrub & pedikyr.

Igar hade vi 40 grader i skuggan.... Ja det ar just i skuggan vi far halla oss haha eller pa luftmadrassen.
Igar var det ju ocksa Petras fodelsedag, Grattis an en gang. Hon ar ju pa vag till Italien med Fridas klass. Och Emilia som klarat korkortet, grattis aven till dig.

Kul Johanna att du kommit in i bloggens varld, har du hort ngt nytt sa kan du val messa eller ringa mig. Saknar dig jattemycket.

I morgon bar det av ut pa havet, vi ska aka speedbat ut till oarna och snorkla. Nej ni behover inte vara oroliga jag skall inte snorkla, det far Mange sta for. Jag blir ju radd om jag ser en sill i fiskavdelningen.
Jag nojer mig med att bada och sola.

Engla, hoppas du far kul pa Algot & villgot idag, och C-P krya pa dig. Idag skall val mamma o pappa pa brollop om jag inte missminner mig.

Jonna glom inte att boka tid hos Per snarast.
Jenny har du tappat din telefon eller???????
Josse tack for att du antligen borjat blogga igen:)

Malin och Sofia, vad for sovenier skall vi kopa till er da?????

Farmskan, glad dig at fina siffror pa mandag:)

Nu kommer nog mannen i mitt liv snart tillbaka fran pingisen sa vi far val ata en bit innan uppladdningen for EM i kvall. Vi skall forsoka sen att se Sveriges match har pa tisdag nattt, det ar bara det att vi skall lamna hotellet for hemfard halv 5 pa onsdag morgon sa det blir inte mycket sovande har inte

Ha det onskar ThaiPilla

Indier pa brollop & shopping

Har nu avverkat 5 dagar i detta underbara land. Underbara manniskor, utsokt mat och behandlingar for hela kroppen:) och sol, sol, sol.
Pa var stora anlaggning till hotell sa har det anlant ca 75 st indier som har haft brollop har pa hotellet. De ar vackert kladda och har sina fester. man maken till mer arroganta manniskor som saknar respekt har vi sallan skadat. De tror att elbilarna skall sta pa pass sa fort de vill aka 10 m. De ar otrevliga, ohovliga och bara kraver av personalen har. Som verkligen gor allt for att vi gaster skall trivas. De struntar i regler, ja man kan bara sucka....

Igarkvall tog en kille som jobbar har pa hotellet oss in till Phuket stad och deras stora marknad. Jisses amanda. Ingen tjatade, dar fanns allt och superbilligt, men vad fanken skall man kopa till alla. Jag lovar att det kommer att sluta med att jag inte har ngt med mig hem till barn, respektive och barnbarn. Ge mig tips vad jag skall kopa.

Har forresten gift bort Josefine till en proffsboxare i Thaiboxning, hoppas det ar ok hjartat, han ar 24 ar och tyckter det var lagom med en artonaring. Han ordnar o fixar for oss hela tiden. Sen har vi Benjamin, homokille som jobbar p[ hotellet. Mer service kan knappast en manniska ge, han ar fantastisk.

Tror det eller ej, men jag var med i vattenaerobics i 45 min i poolen igar. Ja ni laste ratt hihi

Sofia, jag fick sms:et och har svarat ett langt sms, men inte fatt ngt svar
Den ende som ar flitig med att svara ar Josse

Vi saknar er alla och hoppas ni har det bra
Kramar till smanordholmarna
Josse o Jenny bara 4 dagar kvar sen ar det sommarlov

Jonna, behover shoppingtips

AnnaPanna nu har jag kastat vatdrakten det far bara eller brista

Kram ThaiPilla 


RSS 2.0