Vardagen kom snabbt

Semestern kändes snabbt långt borta, efter 5 min på jobbet så var det fullt ös.
Massor med mail att plöja igenom och saker som skulle tas tag i.
Över 100 personer är nu anmälda till Ikanobankens julfest den 23 november. jag & Farmskan är ju den eminenta festkommiten. Oscarsgala är vårt tema och vi tror det kommer bli en succe.

Tisdagen började med möte hemma hos Johanna (min kollega som är mammaledig) i Lönsboda. Jag saknar Johanna jättemycket. Anna min andra kollega som skall sluta den 12 oktober var också med.
Vi fikade på goda frallor med tillbehör och gick igenom saker som jag skall ta tag i nu när Anna slutar och jag blir ansvarig för alla på avdelningen.
Anna hade haft uppföljningssamtal med Vildana i den ena gruppen, Anna hade frågat henne hur hon kände för att få mig som chef snart. Det blir väl inga problem svarade Vildana, hon är ju lika sjuk i huvudet som du så det blir nog kul.

Väl tillbaka i Älmhult så var det dax att käka lunch med 5 kvinnor från min ledarskapsutbildning. Supertrevligt att få höra hur de hade det och utbyta erfarenheter.
Eftermiddagen bestod av ett par intervjuer, får bestämma mig vem jag väljer efter att jag sovit på saken.

Nej, nu är det snart dax för idol igen, wont miss it for the world. Grabbarna var sjukt bra i går. Får se om tjejerna håller samma mått.

Pilla

Semestern är slut...

Då var det dax att försöka skriva lite i bloggen, efter vissa påtryckningar att jag skriver för sällan.

Vi har nu kommit hem efter en vecka med all inclusive i Alanya.    
                                                             

Louise från min grupp på jobbet med sambo Peter var också med på samma resa.
Peter som för övrigt var en mycket sympatisk man, med mycket humor och sunda tankar. Louise visste jag ju sedan innan att hon är supertrevlig (hade ju inte anställt henne annars:)
 För övrigt var resan mycket bra, ja maten kunde varit bättre, men kaffet och vinet var utsökt och gratis dessutom.
Men seriöst hur dumma är en del turister, i detta fall danskar. Vi åkte ju med ett danskt bolag. När man kommer in på Alanyas flygplats så kommer man direkt till säkerhetskontrollen. Där man lägger upp alla resväskor, handbagage och andra diverse ting på bandet. Sen går man igenom bågen. Men vad gör då Ture Turist med fru??
Jo, försöker dra väskorna bakom sig igenom bågen.... suck

När vi kommit hem till kära Östervång, mina kära föräldrar var snälla och hämtade oss på Svågetorp. Så lagade vi köttbullar, gud så gott det är med svensk husmanskost.
Därefter åkte jag, mannen i mitt liv och Jenny till Karlskrona för att överraska Stoffe, Sofia, Engla & Carl-Philip och för att se Stoffes första hemmamatch. Gick dock inte så bra. Hästa förlorade med 5 bollar mot Ystad IF.

 Carl-Philip som för övrigt växer så det  knakar.

/Pilla


Vajrar & inga besked

Första frågan jag ställer mig är: Var är vajrarna? Vi har nu levt med 50 och 70-skyltar och inte att förglömma följebilarna i ett antal månader. Detta är på vägen mellan Älmhult och Kristianstad. Fortfarande så står dessa f-bannade koner där. Men var är vägarbetarna? Se till att få upp de vajrar som skall vara i mitten snart så vi kan köra plattan i mattan. Åtminstone jag och famskan (Åsa Färm) önskar det, vi kör ju lite fortare än grabbarna:)

Min andra reflektion av gårdagen är, hur svårt ungdomar har för att ge besked eller ta ett beslut.
Jag menar det är ju inte livsavgörande frågor precis:
1.Vilka skall med på bio på fredag och äta plankstek innan?
2. Vilka skall med på utlandssemester i maj?
3. VIlka skall med på kalasen på lördag? Agge 49 år & Johan 20 år

Nu har vi äntligen fått till ett datum för att träffa barnbarnen       
                                     
Den 25 september skall vi försöka få till en träff. Vi har inte träffat dem på snart 12 veckor, då de varit i Norrland.
Nej nu är det dags att gå i säng efter ännu en idolkväll. En del är riktigt grymma. Skall bli kul och se hur det går för dem vidare i programserien.

Natti, natti
/Pilla

Hjälp jag är bloggare

Eftersom min mellandotter inte orkar städa eller läsa läxor så messade hon mig om hon fick lägga upp en blogg till mig. Javisst gör du det, men vem sjutton vill läsa den kan man undra?
Jaja nu har jag en i alla fall, får se om jag reder ut det.

/Pilla

RSS 2.0