Min älskade mamma.........

Har nu somnat in, söndagen den 21 april 02.22 tog hon sitt sista andetag.
Detta kan inte beskrivas i ord hur det känns
Jag saknar mamma så oerhört mycket att det gör ont i varenda kroppsdel.

Ville bara säga stort tack till alla telefonsamtal, sms och alla vackra blommor
Hela huset är fullt av vackra buketter, att man bara kan ha så många underbara vänner är få förunnat
Tack snälla allihopa

Jag har ju inte bloggat på länge men det kommer att bli bättre
På fredag åker jag o Mange till Barcelona för att titta på formel 1

Vill till sist lägga in det Josse har lagt på bloggen, men också skriva vad Hannes (Min brors pojke 9 år) hade skrivit på en lapp till pappa.
Farfar
Nu när farmor inte finns mer så kommer jag att hälsa på dig
jetteofta.



Tillägnat världens bästa mormor,

Det är med en stor sorg, tårar men ändå en sorts lättnad jag kommer skriva detta. Inatt 02.22, orkade inte mormor mer. Som hon har kämpat och kämpat in i det sista, var det nu dags för henne att ta sitt sista andetag. Det känns så fruktansvärt overkligt så jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag menar mormor? Världens mest omtänksammaste, snällaste och bästa mormor har bara försvunnit. Sorgen är obeskrivlig, men samtidigt kryper en sorts lättnad fram. Nu slipper du lida mer och nu vet jag att du har det bra och vakar över oss.
Men det känns bara inte som det var rätt tid, att det var nu din tid var kommen. Du förtjänade så mycket mer och bättre liv än vad du har fått de senaste åren pga. den hemska sjukdomen som inte borde finnas. Jag tänker på dig varje dag och alla fina minnen som verkligen finns tillsammans med dig. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och hos alla som stod dig nära det vet jag, älskade mormor .. ♥  /Josse


Kram Pilla

RSS 2.0